Wat doet een vitaliteitscoach?

Heb je het gevoel dat je lichaam niet in balans is? Dan kan een vitaliteitscoach je helpen om die balans weer terug te vinden door de klacht bij de oorzaak aan te pakken. Daarnaast hecht een vitaliteitscoach veel waarde aan het herstellen van het zelf genezende vermogen van je lichaam. Hierdoor heb je na een aantal sessies weer het idee dat je zelf aan het roer van je lichaam en leven staat. Zo kom je weer in balans te staan en ervaar je geen klachten meer zoals geen energie. Wil je meer weten over wat een vitaliteitscoach voor jou kan betekenen? Je leest het in deze blog!

Behandeling bij een vitaliteitscoach

Hoe ziet een behandeling bij een vitaliteitscoach eruit? Afhankelijk van je klachten kan het aantal sessies verschillen. Wel wordt er altijd gestart met een intakegesprek waarbij je klachten op een rijtje worden gezet. Ook wordt er dan besproken of je misschien baat kan hebben bij sensitherapie. Deze therapievorm is gericht op mensen met burn-outklachten of die geen energie ervaren. Bij sensitherapie worden er allerlei inzichten uit de natuurgeneeskunde gebruikt. Zo wordt er bijvoorbeeld een biosensor ingezet waarmee je energieveld in beeld wordt gebracht. Op basis van de resultaten wordt er een behandelplan opgesteld.

Oorzaak naar boven

Alhoewel een vitaliteitscoach altijd probeert om de oorzaak naar voren te halen, staat dit bij sensitherapie centraal in de behandeling. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat de oorzaak van je klachten in het onderbewustzijn is opgeslagen. De biosensor kan helpen om deze oorzaken in beeld te brengen. Bij sensitherapie zal de behandeling iedere keer verschillen omdat er wordt gekeken wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Soms kan het zijn dat sensitherapie preventief wordt ingezet bij mensen waarbij een burn-out op de loer ligt.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.