Help! Gevaar in de zorg

Jij hebt toch ook de berichten in de krant voorbij zien komen? Je weet wel, die berichten over demonstraties en bestormingen van ziekenhuizen. Mocht je deze nog niet hebben gezien, is het verstandig om maar even door te lezen. Sinds het uitbreken van de wereldwijde Coronapandemie is de druk op de zorg en de bevolking toegenomen. Maar iedereen reageert anders op die toegenomen druk zoekt verschillende manieren om hier mee om te gaan. De een trekt zich terug, de ander werkt zich het zweet in de naad en laatste groep uit zich op een ongewenste agressieve manier. Wordt het tijd voor beveiliging in de zorg?

De redding is nabij

Dat het tijd wordt voor het beschermen van onze zorgmedewerkers lijkt geen discussie te veroorzaken. Iedereen is het er wel mee een dat het beschermen van de mannen en vrouwen die vechten voor onze gezondheid voorop staat. Het is ten slotte het minste wat je voor ze kan doen na al die lange dagen die draaien. Al helemaal in deze tijden! Het is dan ook de vraag hoe gaan onze zorgmedewerkers beschermd worden? Simpel, met een zorgbeveiliger natuurlijk! Lees lekker verder als je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat.

Zonder zorgen in de zorg

Het beschermen van de zorgmedewerker gaat misschien makkelijker dan je denkt! Door het inzetten van zorgbeveiliging neemt de veiligheid voor zowel zorgmedewerkers en patiënten binnen en buiten het ziekenhuis toe. Zo is het mogelijk om beveiliging bij de ingangen te zetten en een eerste linie te vormen voor mogelijke gevaren van buiten. Ook kunnen zij de last op de zorg verlichten door administratieve toegang bij de ingang te voorzien. En daarnaast vormt een mobiele eenheid voor de benodigde flexibiliteit binnen de zorg om overal snel ter plaatse te zijn om de mensen die ons beter maken goed te houden. Als je inmiddels nieuwsgierig bent geworden bieden de links je nog meer informatie dan hier al is gegeven over de beveiliging in de zorg. Iets wat inmiddels een serieuze zaak is geworden.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.