Cambridge Business Engels behalen

Op het moment dat je wilt aantonen met een certificaat voor je werkgever dat je Business Engels beheerst dan is een Cambridge examen hiervoor de juiste keuze. Cambridge Engels is een wereldwijd erkend instituut om Engelse examens af te nemen voor verschillende doeleinden. Je kan het gebruiken als student om je niveau aan te tonen voor een internationale studie die in het Engels wordt gegeven of aan je werkgever. Uiteraard kan je kiezen om een Business Engels examen af te leggen om voor jezelf duidelijk te maken dat je goed kan communiceren met internationale contacten en collega’s op de werkvloer.

Wat biedt Business Engels je?

Als je specifiek kiest voor Business Engels dan kies je voor de Engelse taal vloeiend sprekend in combinatie met de juiste vakjargon die je nodig hebt op de werkvloer. Om zakelijk Engels te spreken en schrijven vergt vaak toch wat training om onder de knie te krijgen. Met goed Engels beschik je over zelfvertrouwen om conversaties aan te gaan en contact te leggen met nieuwe zakelijke contacten. Je kan er binnen de samenwerking of je onderneming op een goed niveau mee communiceren. Je kan hiervoor het beste een coach inhuren om je Engels te verbeteren voordat je ervoor kiest om een Cambridge Engels examen af te leggen. Je leert dan zeker alle benodigde vaardigheden en legt een goede basis met een cursus. Door gebruik te maken van een coach ontwikkel je je specifieke zakelijke Engelse kennis beter.

Kies je voor persoonlijk contact of een zelfstudie cursus

Er zijn vele mogelijkheden om je zakelijk Engels te verbeteren. Je kan kiezen voor een zelfstudie cursus Business Engels of voor een training op maat met een coach en persoonlijk contact. Een cursus zakelijk Engels dekt alle vaardigheden die je moet kennen voor het examen. Dit zijn spreken, luisteren, lezen en schrijven. Een coach helpt je om een of meerdere van deze vaardigheden te verbeteren.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *